Elérhetőség

Ha van egy iskolai története, és szívesen megosztaná másokkal is, akkor:

----------------------------------------

iskola.blog.hu@gmail.com

Facebook

Érdekes szakma ez a miénk! Amikor elkezd valaki dolgozni, akkor a jelenlegi bértábla alapján pontosan tudja, hogy kb. 10 év munka után lesz olyan bérkategóriában, hogy nagyjából elérje a jelenleg érvényes átlagkereseteket. Mármint a jelenlegi pedagógus átlagkereseteket :)

Merthogy a mostani bruttó 220.000 Ft-os országos, nemzetgazdasági átlagkereseteket még akkor sem fogja elérni!

Szóval érdemes tanulni, mert a fizetés az egeket verdesi. Természetesen tisztességesen meg lehet élni a mostani keresetekből is, abban az esetben, ha nincs gyermek, semmi extrára nem költünk és nem tartunk fenn autót. Lehet ez is egy cél és nyilván aki nem tud többet keresni annak így is kell élnie, de valljuk meg őszintén az ember nem mindig a szebbre és a jobbra vágyik nem mindig többet szeretne. És azt, hogy biztonságban éljen, ne pedig az örökös létminimumon. Ez nem hiszem hogy akkora nagy kérés lenne!

Amúgy pedig ezek után szimplán nincs tisztában a szellemi képességeivel az az ember aki pedagógusnak áll. Nem egy pénzéhes banda ez a pedagógus népség!

Pedagógus bérekről bővebben itt: http://www.fizetesek.hu/elemzesek/tiz-ev-utan-kereshetnek-jol-a-tanarok/50064 és ugyanaz zanzásítva itt: http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/20/havi_106_ezerbol_el_egy_tanar/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iskola.blog.hu/api/trackback/id/tr494860109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása