Elérhetőség

Ha van egy iskolai története, és szívesen megosztaná másokkal is, akkor:

----------------------------------------

iskola.blog.hu@gmail.com

Facebook

A mi pedagógus társadalmunk egy igazán türelmes népség. Összességében a kollégák között egyáltalán nem is téma az, hogy elmaradt a béremelés. Szerintem aki egy kicsit is belegondolt a dolgokba, az rájöhetett, hogy ebből amúgy sem lesz semmi. Amikor először olvastam a tervezetet, már akkor megütött az a mondat, hogy "az ország gazdasági helyzetétől függően" lesz emelés. Ha ezt vesszük alapul, akkor valószínűleg soha nem lesz béremelés, mert amióta élek, még nem volt rendben a gazdaság. Nem is igazán tudom, hogy mikor lesz majd rendben. Mivel eddig is a szeretet vitte előre a nagy többséget, meg talán a nyári szünet, ami most már nem is olyan jó, mint ami volt mondjuk 10-15-20 évvel ezelőtt. Általában Július elejétől augusztus elejéig van szünet (legalábbis a mi iskolánkban) így összességében már rég nem a 2 hónap szünetnél tartunk.

Visszatérve az eredeti témára szerintem tudják a döntéshozók is, hogy mivel nincs olyan érdekérvényesítő képességünk, mint a vasutasoknak vagy az orvosoknak, nem is várható, hogy javuljon a helyzet. Pedig egy normális világban az oktatás lenne az alapja mindennek. Egy normális világban....

Címkék: munka tanárok béremelés gazdasági helyzet pedagógus béremelés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iskola.blog.hu/api/trackback/id/tr974828165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása