Elérhetőség

Ha van egy iskolai története, és szívesen megosztaná másokkal is, akkor:

----------------------------------------

iskola.blog.hu@gmail.com

Facebook

Amikor gondolkoztam, hogy milyen posztot is kellene írni eléggé kézenfekvő volt, hogy az iskolai október 23-i ünnepséget veszem górcső alá.

okt23.jpgNálunk október 19-én (pénteken) volt az ünnepség. Egy egészen jól sikerült műsort adtak el két osztály tanulói közösen. A korábbi években jellemző volt, hogy unalmas agyonismételgetett szólamok váltják egymást, de mivel az idei műsort sok videóval színesítették, így az iskola összes tanulója képes volt kibírni a 30 percet, amíg a műsor tartott. Általában ez nem így szokott lenni. Alapból ugye himnuszt nem éneklünk, mert ugye nem a fülhallgatóból jön, hanem énekelni kell. Ez alapból gáz! Aztán itt van még az tény, hogy ez egy ünnepély, így aztán hozzá illő ruhában kellene megjelenni, ami a tanulók kb. 15 %-nak sikerül. Mivel senkit sem érdekel, hogy büntetésül osztályfőnöki figyelmeztetést lehet kapni, ezért nem is öltözködnek fel megfelelően. Alapvetően otthon sem követelik meg tőlük, hogy rendes ruhában jöjjenek, mert hát tök mindegy.

De ebben az évben kivételesen érdekesre sikeredett a műsor, így végre megéltem azt, hogy nem a fegyelmezés volt az első, hanem a műsor.

Címkék: 1956 műsor október 23 nemzeti ünnep ünnepség tanuló tanulók ünnepély

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iskola.blog.hu/api/trackback/id/tr454864198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása