Elérhetőség

Ha van egy iskolai története, és szívesen megosztaná másokkal is, akkor:

----------------------------------------

iskola.blog.hu@gmail.com

Facebook

Olvastam egy cikket ma reggel az egyik hírportálon , hogy Hoffmann Rózsa még bízik valamiben, talán az ufókban vagy a szerencsében vagy nem tudom miben. Az igazság az, hogy az ötlete, hogy a most éppen 2014. január 1-től bevezetendő béremelésnek mondott valamit úgy intézzék el, hogy visszamenőleg szeptemberig mindenki megkapja a  bérét. 1.jpgNa akkor ezzel meg már csak az a baj, hogy ha most nem volt 73 milliárd, akkor honnan lenne mondjuk 100 milliárd körüli összeg? Az igazat megvallva ha ez történne, akkor azzal sem lennénk valami hitelesek, mert hát mindenki örülne, hogy mennyi pénzt kapunk, csakhogy akkor ugyanúgy adósság lenne a vége, mint most. Szóval lehet hogy magam ellen beszélek, de ez csak egy politikai döntés lenne, de gazdasági alapjai ugyanúgy nem lennének, mint ahogy most nem voltak. Mindig ez a baj szerintem, hogy ilyen ide oda ígérgetés van és ezzel húzzák el a mézesmadzagot mindenki előtt, de alapja soha sincsen.

Mi lenne, ha egyszer tényleg nem csak a levegőbe beszélnének és mondjuk a valóságról beszélnénk?

(Kép forrása: http://hoffmannrozsa.hu/)

Címkék: politika gazdaság politikus tanárok béremelés gazdasági helyzet visszamenőleges pedagógus béremelés Hoffmann Rózsa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iskola.blog.hu/api/trackback/id/tr464832220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása