Elérhetőség

Ha van egy iskolai története, és szívesen megosztaná másokkal is, akkor:

----------------------------------------

iskola.blog.hu@gmail.com

Facebook

Mint ahogy bizonyára sokan hallották, Matolcsy miniszter úr bejelentette, hogy egyenlőre elfelejthetjük a béremelést. Ez azért is nagyon jó hír, mert 2008 óta nem emelték a béreket és amúgy sincs szüksége senkinek sem a béremelésre. Igazán jól élünk mindannyian és fantasztikus dolog lemondani a béremelésről, a nálunk sokkal rosszabb körülmények között élők javára. Az is igazán örvendetes, hogy 10 évnyi munkaviszony után nem éri el a keresetem az átlagbért és még az is igazán fenomenális, hogy 3 diplomával tudom ezt teljesíteni. Így aztán én valóban úgy érzem, hogy 2013 most már tényleg a mi évünk lesz!

Ami még különösen érdekes, hogy az új helyzet hallatán azt a céldátumot tűzték ki, hogy 2014. január 1., ami pont a választások előtti időszakra esik. Szóval ha megadják a béremelést, akkor jó fejek lesznek a választások előtt.

Ami pedig a munkahelyvédelmi akciótervet érinti, a pedagógus-bérre kb 70 milliárd forint szükségeltetne, amivel kb. 140.000 pedagógust és családját lehetne támogatni. Mondjuk ez is egy formája lehetne a munkahelyvédelemnek nem?

Hajrá pedagógusok!

Hajrá Magyarország!

Címkék: munka tanárok minimálbér béremelés pedagógus béremelés Matolcsy György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iskola.blog.hu/api/trackback/id/tr54824393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása